Home  |  Sitemap  |  Contact  | 
 
 

Organisatie


Kwaliflex Waste Solutions is onderdeel van Kwaliflex, dat opgericht is in 1997. Samen met landgoed de Princepeel maakt Kwaliflex deel uit van de Smits-groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wanroij.

Kwaliflex B.V.

Kwaliflex

Kwaliflex bestaat uit Kwaliflex Food Recycling en Kwaliflex Waste Solutions. Kwaliflex Food Recycling behoort tot de grotere verwerkers van reststromen afkomstig uit de voedsel- en drankindustrie en is één van de grootste groene stroom-leveranciers in Nederland door middel van biovergisting. Kwaliflex Waste Solutions is gespecialiseerd in het proactief ontzorgen van de klant op het gebied van afvalbeheersing middels een 'total waste management'-concept.

Smits-groep

De bedrijven van de Smits-groep zijn verdeeld over meerdere business units. Naast Kwaliflex Food Recycling en Kwaliflex Waste Solutions vormen de biovergisting en diervoeders twee separate units. Ondanks deze verdeling zijn de verschillende units op het gebied van operations, de grondstoffenmarkt en de in- en verkoop onlosmakelijk met elkaar verbonden. De bedrijven in Nederland zijn allemaal gevestigd nabij het landgoed, dat een oppervlakte heeft van ruim 540 aaneengesloten hectares. Kwaliflex opereert met name in de Benelux en Duitsland. In Groot-Brittannië zijn wij actief onder de merknaam QBS Food Waste Recycling.Bedrijfscultuur

Kwaliflex heeft een bedrijfscultuur die individuele verantwoordelijkheid, ondernemerschap en betrokkenheid van medewerkers stimuleert. In een innovatieve omgeving met een prettige zakelijke cultuur richten wij ons pijlen op duurzaamheid, groei en continuïteit.

Mail ons als u meer over onze organisatie wilt weten.
Nieuws

Welkom op de nieuwe website van Kwaliflex Waste Solutions. Binnenkort zal de website uitgebreid worden met meerdere taalfuncties.
         
 

Kwaliflex Waste Solutions
Molenstraat 40
5446 PL Wanroij
Tel. +31 (0)485 476 232
info@kwaliflex.nl

Missie
Organisatie
Login
Contact

Algemene voorwaarden
Privacystatement

© Kwaliflex
is ingeschreven bij de
Kamer van Koophandel
onder het nummer 16073482