Home  |  Sitemap  |  Contact  | 
 
 

Missie


Onze missie: duurzame afvalbeheersing

Het is onze missie om te voorzien in de behoefte van een betrouwbare partner in afvalverwerking. Wij bieden bedrijven een totaaloplossing voor duurzame afvalbeheersing. Wij streven ernaar de waarde van hun bedrijfsafval te verhogen door er de juiste verwerkingsmethode met een verantwoorde eindbestemming voor te vinden. Ons principe: liever hergebruik of recycling dan vernietiging van bedrijfsafval. En afval voorkomen is natuurlijk nog beter. Wij richten ons met name op de voedsel- en drankindustrie in de Benelux.

Betrouwbaar, flexibel en gemak

Klanten kunnen rekenen op de voordelen van een betrouwbare en flexibele partner met korte communicatielijnen. Door regelmatig leverancierscontact krijgen wij duidelijk inzicht in de (vaak specifieke) wensen van onze klanten, zowel op het gebied van recycling, reststroom inventarisatie, afvalverwerking als logistiek. Hierdoor kunnen wij de afvalbeheersing steeds verder optimaliseren. Klanten krijgen een oplossing die volledig op maat is. Al het regelwerk nemen wij hun uit handen.

Mail ons als u meer wilt weten over onze totaalaanpak op het gebied van afvalbeheersing.

Nieuws

Welkom op de nieuwe website van Kwaliflex Waste Solutions. Binnenkort zal de website uitgebreid worden met meerdere taalfuncties.
         
 

Kwaliflex Waste Solutions
Molenstraat 40
5446 PL Wanroij
Tel. +31 (0)485 476 232
info@kwaliflex.nl

Missie
Organisatie
Login
Contact

Algemene voorwaarden
Privacystatement

© Kwaliflex
is ingeschreven bij de
Kamer van Koophandel
onder het nummer 16073482