Home  |  Sitemap  |  Contact  | 
 
 

Totaaloplossing voor afvalverwerking


Bent u geïnteresseerd in kostenbesparing op de afvalstromen binnen uw bedrijf?

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we op een verantwoorde manier uw afvalstromen kunnen verwerken. Het gaat niet alleen om het recyclen van materialen als papier, glas, metaal en plastic, maar bijvoorbeeld ook om het vinden van een goede eindbestemming voor gevaarlijk afval. Ons doel is de resultaten van onze klanten continu te verbeteren. Dat betekent meer hergebruik, minder afval, en daardoor minder kosten voor u. En het mooie is: u heeft er zelf geen omkijken naar. Wij nemen het gehele proces van afvalbeheersing van u over.


Gegarandeerde kostenbesparing

Veel bedrijven zien hun afval enkel als een last. Ze beseffen niet dat ze flinke besparingen kunnen realiseren door hun afvalprocessen efficiënt in te richten. Op basis van een gratis audit brengt Kwaliflex Waste Solutions in kaart welke besparingen bij u gegarandeerd haalbaar zijn. Het zal u verbazen wat uw bedrijfsafval waard is.


Professionele kennis & onafhankelijke positie

Wij bieden een totaaloplossing. Wij analyseren de afvalprocessen en structureren de afvalstromen binnen uw bedrijf op basis van onze jarenlange ervaring. Kwaliflex Waste Solutions is volledig onafhankelijk: we hebben geen eigen verbrandingsovens of wagenpark en zijn niet gebonden aan bepaalde afvalafnemers. U kunt erop vertrouwen dat wij enkel de beste verwerkingsmethodes en de beste partners voor u selecteren.


Eén aanspreekpunt voor al uw afvalstromen

Kwaliflex Waste Solutions ontzorgt klanten volledig. Wij zijn het aanspreekpunt voor het gehele proces, ongeacht hoeveel afvalafnemers erbij betrokken zijn. U krijgt dus één vaste contactpersoon toegewezen, bij wie u terecht kunt met al uw afvalgerelateerde vragen.


Equipment bij de bron

Om de waarde van de verschillende afvalstromen volledig te benutten, is het noodzakelijk deze al vanaf de bron op een verantwoorde manier te scheiden en / of te bewerken. Kwaliflex Waste Solutions kan al het benodigde materiaal verzorgen om dit zo optimaal mogelijk bij u in te richten. Denk hierbij aan (kleurgecodeerde) afvalbakken op uw kantoor (voor papier, plastic etc.), maar ook aan benodigde balenpersen en containers voor op de productievloer. Dit alles om een zo efficiënt mogelijk systeem op te zetten en de waarde van afvalstromen te laten ontstaan bij u op locatie.


Verantwoorde eindbestemming voor bedrijfsafval

We hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het duurzaam verwerken van afvalstromen en het verlagen van de CO2-voetafdruk van klanten heeft onze hoogste prioriteit. Het is daarom belangrijk dat we zeker weten wat de precieze eindbestemming van het afval is. Om een verantwoorde verwerking te waarborgen, worden alle afnemers van afvalstromen binnen het netwerk van Kwaliflex geaudit.


Open communicatie

Kwaliflex Waste Solutions staat voor 100% betrouwbaarheid en open communicatie. Alle KPI’s worden voortdurend gemonitord en voor u inzichtelijk gemaakt in maandelijkse rapportages. Door op de cijfers te sturen en elkaar te motiveren om steeds beter te presteren, kunnen we in samenwerking met u continu verbeteringen realiseren.

Mail ons als u meer wilt weten over onze totaaloplossing voor afvalverwerking.


 
Free audit

Interesse in een vrijblijvend advies? Door middel van een audit zullen we de verschillende afvalstromen binnen uw bedrijf inzichtelijk maken en berekenen hoeveel besparing er mogelijk is.

Less workload, more revenue!
   
 
Naam:
Email
Telefoon
Postcode
Woonplaats
Reactie

         
 

Kwaliflex Waste Solutions
Molenstraat 40
5446 PL Wanroij
Tel. +31 (0)485 476 232
info@kwaliflex.nl

Missie
Organisatie
Login
Contact

Algemene voorwaarden
Privacystatement

┬ę Kwaliflex
is ingeschreven bij de
Kamer van Koophandel
onder het nummer 16073482